4. Jesenska Konjičanka 2021 - obvestilo

jesenska konjicanka

Spoštovani jadralni kolegi, spoštovane posadke!

Organizacijski odbor NCR, ki pripravlja izvedbo 4JK se zaradi nepredvidljive situacije okoli covid -19 ter spreminjanje seznamov s poslabšano epidemiološko sliko kamor sodi tudi Hrvaška, ves čas spremlja ter se trudi, da bo ob izpolnjevanju vseh pogojev, ki bodo veljavni v času regate, to je v obdobju 6. - 9.oktober 2021 regata letos uspešno izvedena.

Žal se je zaradi določenih razlogov spremenila izhodiščna marina ter tip plovil, ki so bila za regato predvidna v preteklem letu. Izhodišče bo v marini Dalmacija v Sukošanu, jadrali bomo na jadrnicah Bavaria Cruiser 45. Natančno bo vse navedeno v razpisu regate, ki sledi v nekaj dneh.

Ponovno vas obveščamo, da so vplačila za 4JK, ki ste jih vplačali v preteklem letu v celoti prenesena v letošnje leto . Naprošamo vas, da razliko do končne cene vplačate do termina, ki je naveden v razpisu regate.

V primeru, če zaradi bistvenega poslabšanja stanja covid -19 regata tudi letos odpade, se strošek plačila kotizacije za plovilo v višini 1200€ prenese v naslednje leto, preostali znesek dobite v celoti povrnjen takoj, ko bo regata uradno odpovedana.

Z željo in v upanju , da letos uspemo 4JK uspešno izvesti vam želimo, da ostanete zdravi in da se kmalu vidimo na morju!

Damjan Pečovnik,
koordinator 4 JK

Razpis

Aladin si

 

 

Aladin hr

 

 

Accu Weather

 

 

Regatna pravila

 

 

Pomorske karte Jadrana

 

 

Kontaktne informacije

  • Nautic Club Rogla, Mestni trg 7, 3210 Slov. Konjice
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • 041 569 092 (David Ozebek)

Nove slike

Has no content to show!

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %