Regate

Nautic club Rogla, Regata MINI 12 - Bohinj 2014 »Nautic club Rogla invited«

Bohinj2014

4. ponovitev navtične regate na vodi Bohinjskega jezera na gorenjskem je uspela kot si je organizrator zamislil in izvedel. Nautic club Rogla dobre vezi z jadralnim društvom iz Bohinja ohranja že vrsto let na visokem nivoju, tudi s pripravo skupnih navtičnih dogodkov med katerimi prednjačijo jadralska tekmovanja.

Po odličnih regatah na Rogli so člani kluba pripravili še regato na Bohinjskem jezeru, ki je potekala v soboto, 30.08.2014 v dveh kategorijah, ženski in moški. Skupaj z lastniki majhnih jadrnic tipa MINI 12, ki privlačijo poglede na Bohinjskem jezeru v Ribčevem lazu »Pod Skalco« je organizacijski odbor regate in ob sojenju glavnega sodnika Marka Kavsa izvedel 7 plovov regate, po dva predtekmovalna v 2 skupinah, en plov malega finala in dva plova finala A za razvrstitve tekmovalcev od 1. do 10. mesta.

Vremenski pogoji so bili tudi tokrat tradicionalno spremenljivi, ob lepem sončnem sobotnem popoldnevu je bil poleg klasičnega jadralskega znanja pomemben dejavnik tudi potrpežljivost, ki je naboljše nagradili z dobrimi rezultati ob občasnem. Pozno avgustovskem pomanjkanju vetra, ki je na gorenjskem jezeru stalnica.

Prvo mesto v moški konkurenci je z najmanjšim seštevkom točk osvojil Miha PAVLIN, na skupno drugo mesto je prijadral Stanko KOLAR, zadnje mesto na stopničkah pa je bilo rezervirano zaMiho PUČNIKA.

V ženski konkurenci je bila najboljša Kim JAZBINŠEK, sledila ji je Saška KOREZ, tretje mesto pa je osvojila Simona MEDVEN.

Organizator je za najboljše pripravil pokale in praktične nagrade, ki jih je podelil v idiličnem, tudi odlično navtično opremljenem okolju gorenjskih vršacov.

Oglas regate

Izjava za javnost

Fotografije

Nautic club Rogla, Regata MINI 12 - Bohinj 2015

Bohinj2014

5. ponovitev navtične regate na vodi Bohinjskega jezera na gorenjskem je uspela kot si je organizrator zamislil in izvedel. Nautic club Rogla dobre vezi z jadralnim društvom iz Bohinja ohranja že vrsto let na visokem nivoju, tudi s pripravo skupnih navtičnih dogodkov med katerimi prednjačijo jadralska tekmovanja.

Po odličnih regatah na Rogli so člani kluba pripravili še regato na Bohinjskem jezeru, ki je potekala v soboto in nedeljo, 12. in 13.09.2015 v dveh kategorijah, ženski in moški. Skupaj z lastniki majhnih jadrnic tipa MINI 12, ki privlačijo poglede na Bohinjskem jezeru v Ribčevem lazu »Pod Skalco« je organizacijski odbor regate in ob sojenju glavnega sodnika Marjana Arha izvedel 12 plovov regate, po tri predtekmovalne v 2 skupinah, tri plove malega finala in tri plove finala A za razvrstitve tekmovalcev od 1. do 10. mesta.

Prvo mesto v moški konkurenci je z najmanjšim seštevkom točk osvojil Marko KREBELJ, na skupno drugo mesto je prijadral Dani VREČKO, zadnje mesto na stopničkah pa je bilo rezervirano za Miho PAVLINA.

V ženski konkurenci je bila najboljša Kim JAZBINŠEK, sledila ji je Simona MEDVEN, tretje mesto pa je osvojila Tatjana VENGAR.

Oglas regate

5. Navtični vikend na Rogli 2016

navticnivikend2016

Vabimo vas na 5. navtični vikend in regato MINI12, ki se bo odvijal v soboto in nedeljo 02. in 03. 07. na Rogli.

V sklopu navtičnega vikenda bomo organizirali dve regati na jadrnicah mini12 na akumulacijskem jezeru Planja (nadmorska višina 1516m):

Dodatne informacije glede na podatke razpisa:

-       štartnina na regati in pogostitev je za udeležence in sponzorje regate Konjičanka 2016 gratis

-       za udeležence druženja na Rogli, ki niso bili udeleženci ali sponzorji regate Konjičanka 2016 pričakujemo donacijo organizatorju v višini =10 EUR/osebo na dan (hrana in pijača – piknik izvedba, samopostrežno),

TRR – UPN: http://nc-rogla.com/dokumenti/clanstvo/Nakazilo%20UPN%20CLANARINA%20NCR%202016.pdf

s sklicem »5. Navtični vikend Rogla 2016 – Janez Novak«

Za pomoč organizatorju pri pripravi kulinarčnega dela vas prosimo za predhodno potrditev/prijavo, ki jo lahko opravite na spletu na povezavi:

https://docs.google.com/forms/d/1kwOmYrRBvIexAxiWX4MCILGYNfy1ir0U-NjVAv03EbM/viewform?usp=send_form

Prijave pričakujemo tudi za tekmovalni del obeh regat saj je število sodelujočih omejeno.

Razpis regate 02.07.2016

Razpis regate 03.07.2016

 

 

Nautic club Rogla, Regata MINI 12 - Bohinj 2016

Bohinj2014

7. ponovitev navtične regate na vodi Bohinjskega jezera na gorenjskem je uspela kot si je organizrator zamislil in izvedel. Nautic club Rogla dobre vezi z jadralnim društvom iz Bohinja ohranja že vrsto let na visokem nivoju, tudi s pripravo skupnih navtičnih dogodkov med katerimi prednjačijo jadralska tekmovanja.

Po odličnih regatah na Rogli so člani kluba pripravili še regato na Bohinjskem jezeru, ki je potekala v soboto in nedeljo, 27. in 28.08.2016 v dveh kategorijah, ženski in skupno. Skupaj z lastniki majhnih jadrnic tipa MINI 12, ki privlačijo poglede na Bohinjskem jezeru v Ribčevem lazu »Pod Skalco« je organizacijski odbor regate in ob sojenju glavnega sodnika Marka Kavsa izvedel 13 plovov regate, po štiri predtekmovalne v 2 skupinah, dva plova malega finala in tri plove finala A za razvrstitve tekmovalcev od 1. do 9. mesta.

Prvo mesto v skupni konkurenci je osvojila Kim JAZBINŠEK, na skupno drugo mesto je prijadral Andrej ZIDANŠEK, zadnje mesto na stopničkah pa je bilo rezervirano za Danija VREČKA.


V ženski konkurenci je bila najboljša Kim JAZBINŠEK, sledila ji je Saška KOREZ, tretje mesto pa je osvojila Simona VREČKO.

Rezultati regate

Oglas regate

Oglas kolesarjenja

Sponzorji

Aladin si

 

 

Aladin hr

 

 

Accu Weather

 

 

Regatna pravila

 

 

Pomorske karte Jadrana

 

 

Kontaktne informacije

  • Nautic Club Rogla, Mestni trg 7, 3210 Slov. Konjice
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • 041 569 092 (David Ozebek)

Nove slike

Has no content to show!

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %