Članstvo

ČLANARINE – NAUTIC CLUB ROGLA 2021

Spoštovani člani Nautic Cluba Rogla!

Občni zbor Nautic Cluba Rogla, ki je tokrat žal potekal malo drugače kot običajno, smo 4. 2. 2021 uspešno zaključili. Zavedamo se, da je manjkal tisti drugi del, ki ga tradicionalno popestrimo s kolinami in našim druženjem, katerega vsi že nestrpno pričakujemo. Hvala vsem, ki ste aktivno sodelovali oz. pomagali pri njegovi izvedbi.


V imenu novoizvoljenega vodstva hvala za podporo, katera nas zavezuje k uresničevanju našega poslanstva in izvedbi (že) načrtovanih dogodkov. Res da ni bistvenih sprememb, a ostale so obljube iz 2020, zato je skoraj enako, kot bi ponavljali letnik.


Letos naš klub praznuje 20. letnico delovanja, na kar smo lahko upravičeno ponosni. V vodstvu si bomo prizadevali, da primerno počastimo ta velik jubilej.

Na občnem zboru Nautic Cluba Rogla smo določili višino članarine, ki za leto 2021 ostaja nespremenjena in znaša:


=50,00€

 

Vse člane pozivamo, da svoje članstvo v klubu obnovite s plačilom članarine za leto 2021. Hkrati vabimo tudi nove člane, da se nam pridružite, in tako aktivno in povezano sodelujete z nami pri pripravi in izvedbi navtičnih dogodkov v Sloveniji in tujini.

Članarino lahko poravnate osebno pri blagajniku kluba: Miha PUČNIK, 041 405 040 ali s plačilom na TRR kluba NC Rogla: SI56 0228 0009 0609 859, BIC banke LJBASI2X z namenom »Članarina 2021«, pred izpolnjen nalog UPN najdete na spletni strani oz. je priloga tega dokumenta.

Verjamemo, da je biti član našega kluba v čast in ponos vsem, ki se z jadranjem ukvarjamo amatersko in želimo svoje navtično znanje prenašati in deliti z drugimi. Trudili smo se in tudi v bodoče bomo vse napore namenili ohranjanju dobrega slovesa našega kluba, posameznikov in ekipe, ki zna postoriti vse, da zadovolji jadralske kolege, kot tudi naključne obiskovalce naših dogodkov.

Ker nikakor ne moremo mimo naših kolin, bomo vsem, ki boste članarino poravnali do konca februarja 2021, v zahvalo podarili pravo domačo suho salamo NCR!

Članstvo v klubu prinaša ugodnosti v okviru projektov, ki jih v imenu kluba vodi in izvaja njegov upravni odbor. Za leto 2021 izpostavljamo naslednje:

-19. navtični veleslalom – v primeru sprostitve ukrepov

- Tematsko predavanje z gostom...

- Srečanje ob 20. letnici delovanja kluba

- Predregatno srečanje

-18. Konjičanka (5. – 8. junij 2021)

- Regata NCR MINI 12 – Bohinj 2021 (Avgust)

- 9.kolesarski krog NCR, (Oktober 2021)

- 4. Jesenska Konjičanka, 6. - 9. oktober 2021

- Rekreacija za člane NCR - OŠ ob Dravinji (Od oktobra 2021)

-Občni zbor NCR s kolinami (Januar 2022)

Veseli bomo vašega podpornega, še bolj pa aktivnega članstva v našem klubu!


David Ozebek, predsednik NCR

Priloga: Nalog UPN

Priloga: QR KODA za plačilo

Pristopna izjava

Prosimo, da nam v primeru včlanitve (če še niste bili člani) vrnete izpolnjen in podpisan dokument »Pristopna izjava NCR 2021«.


Hvala!

Sponzorji

Aladin si

 

 

Aladin hr

 

 

Accu Weather

 

 

Regatna pravila

 

 

Pomorske karte Jadrana

 

 

Kontaktne informacije

  • Nautic Club Rogla, Mestni trg 7, 3210 Slov. Konjice
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • 041 569 092 (David Ozebek)

Nove slike

Has no content to show!

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %