Predstavitev

Predstavitev kluba

Nautic club Rogla v letu 2020 praznuje 20. letnico delovanja in aktivne prisotnosti na slovenski jadralski sceni. Klub je v Sloveniji in tudi tujini poznan po izvedbi zanimivih navtičnih dogodkov ter rezultatih članov našega društva. V klubu združujemo vse, ki imajo radi morje in jadranje.
 
Člani našega kluba so navtični navdušenci iz vse Slovenije, ponosni pa smo tudi na sodelovanje s sorodnimi klubi iz Slovenije, Hrvaške in Slovaške.
 

Preberi več

Nagovor predsednika

Nautic club Rogla v letu 2021 praznuje 20. letnico delovanja in aktivne prisotnosti na slovenski jadralski sceni. Klub je v Sloveniji in tudi tujini poznan po izvedbi zanimivih navtičnih dogodkov ter rezultatih članov našega društva. V klubu združujemo vse, ki imajo radi morje in jadranje.
 
Člani našega kluba so navtični navdušenci iz vse Slovenije, ponosni pa smo tudi na sodelovanje s sorodnimi klubi iz Slovenije, Hrvaške in Slovaške.


Obe večji regati Konjičanka in Jesenska Konjičanka, regati Mini 12 Rogla in Bohinj, navtični veleslalom (Sky&Sail), kolesarjenje, pred in poregatna srečanja, predavanja, ter naše že tradicionalne koline, so dogodki, ki vedno najdejo pozornost na širši slovenski in tuji navtični sceni, in na katere se vsi z veseljem vračamo.

Vsega tega ne bi bilo brez toliko entuziazma posameznih članov, kakor tudi vseh vas sponzorjev, članov in prijateljev, ki ste del kluba in poskrbite, da so naši skupni dogodki enostavno fantastični.

Hvala vam, in hvala, da verjamete v naše delo. Vabim vse, ki ljubite morje in jadranje, da se nam pridružite oz. se udeležite kakšnega izmed naših dogodkov, ter se prepričajte, da tudi z Rogle piha pravi veter!

David Ozebek, predsednik Nautic cluba Rogla

Aladin si

 

 

Aladin hr

 

 

Accu Weather

 

 

Regatna pravila

 

 

Pomorske karte Jadrana

 

 

Kontaktne informacije

  • Nautic Club Rogla, Mestni trg 7, 3210 Slov. Konjice
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • 041 569 092 (David Ozebek)

Nove slike

Has no content to show!

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %